Koronakesän 2020 HasiAudion kuulumisia

Kesä 2020 on ollut erilainen eikä tulevasta ole oikein tietoa. HasiAudion esiintymiset loppuivat aluksi kokonaan ja suvi on kulunut kalustoa huoltaessa sekä muutamia uusia hankintoja tehden… vähitellen.

Esiintyjää varten on hankittu langaton in-ear kontrolli, joka helpottaa oman äänen kuulemista ilman kaiuttimia. Myös miksauksessa on uudet studio-tason kuulokkeet.

Shuren langaton in-ear kuuloke
Beyerdynamicin studio-kuulokkeet

Äänipuolelle on tullut n. tuhat wattia lisää tehoa uuden subbarin muodossa. Nyt esiintymisissä voi käyttää kahta subbaria ja niiden päälle tangolla kiinnitettyjä diskanttiyksiköitä.

The Boxin jämerä subbari
Saman valmistajan diskanttiyksikkö varrella kiinnitettynä

Valo-osastoon on saatu ”ramppivalot” eli 4 led-yksikköä kaukosäädöllä valaisemaan alhaalta ylöspäin. Valaistus riittää vaativimpiinkin tilaisuuksiin entisen kaluston lisänä. Esiintymisiin ulkona on hankittu 3×3 m teltta sivusuojilla ja painoilla. Materiaali on sadetta kestävää ja suojaa myös auringolta. Pienimuotoiset ulkoesiintymiset ovat nyt mahdollisia.

Lattialle sijoitettava led-valo
Esiintymisteltta 3×3 m

Kaiken lisäksi HasiAudiolla on käytettävissä uusi tilava auto kuljetuksiin. Nyt lastaus ja purku on helpompaa sekä tavaroiden sijoittelu väljempää. Se nopeuttaa tilaisuuksien valmisteluja.

VW Caddy Maxi Kombi tavaroiden kuljetukseen