Vuonna 2021, valoa näköpiirissä…

Se sana, jota ei haluaisi sanoa. Se sana, jota on jo vuosi kuultu, päivittäin. Se sana, josta haluaisin eroon. Jätän sen nyt sanomatta.

Vuosi on ollut erilaista aikaa, uusia kappaleita ei syntynyt. Mutta harjoiteltu on ja hankittu uutta kalustoa. Ehkä kesällä pääsee vihdoin lavalle, vaikka tuohon Mikkelin torille. Siellä saa ilmaiseksi esiintyä, kunhan ilmoittaa siitä ensin torivalvojalle, joka avaa pääsyn vielä sähkökaappiin. Siellä on katoskin pään päällä kesäisin.

Viimeisin hankinta HasiAudiolle on äänimikseri, jossa on 24 kanavaa. Nyt kanavia on riittävästi isommallekin porukalle, eikä sovi unohtaa, että pienemmät mikserit ovat vielä tallella ja niissä yli 20 kanavaa yhdistettynä lisäksi. Laitteita yhdistelemällä voi toistaa erikseen äänen yleisölle ja esiintyjille hyvinkin laadukkaasti. Miksaajalle on vielä oma äänilähde.

Behringer, 24 kanavaa ja 9 kanavaa äänen taajuuden säätöön

Nyt alkaa olla esiintymiseen tarvittava välineistö kasassa ja varajärjestelmäkin, joten toivotaan lähiaikoina hyviä uutisia, että päästään kaikki nauttimaan toistemme läheisyydestä. Hasikin haluaa jo lavalle. Rakkauden tähden -kiertue voisi jatkua…

Voimia Sinulle!

t. Hasi