Kylmästä lämpimään… Talvi toisaalla.

Vuoden 2015 viimeiset esiintymiset ovat 6.-8.10. Parikkalan kunnan kulttuuritoimen järjestämällä vanhusten viikolla. Esitän omia kappaleitani sekä vanhoja ikivihreitä Parikkalan, Niukkalan ja Akonpohjan tilaisuuksissa. On hienoa esittää musiikkia sille ikäpolvelle joka urhoollisesti puolusti ja rakensi itsenäistä Suomea vaikeina hetkinä.

Vuosi musiikin parissa on sujunut mahtavasti. Olen päässyt esiintymään ympäri pitäjää aina olohuonekeikoista toritapahtumiin. Omat kappaleeni on otettu hyvin positiivisesti vastaan ja monet olisivat halunneet muistoksi cd:n. Ihan niin pitkällä en ole, tarvittaisiin vielä tuottaja sekä versiot studiossa ”oikeilla” soittajilla… YouTube tallenteet kappaleistani ovat ainoat mahdolliset tällä hetkellä ja ne olen tehnyt kokonaan itse kotona. Kiitos näppärän Applen Gargeband-ohjelman iPadissä.

Ensi kesä 2016 on jo mielessä ja muutama uusi laulu aihio-vaiheessa. Alustavasti on sovittu jo vapun tienoille tuttu toritapahtuma. Omistamani HasiAudio on äänentoiston vuokrausta järjestävä kevytyritys joka aloitti lokakuussa 2014. Jotta toiminta olisi kannattavaa, tulisi esiintymisiä olla useampi viikossa. Suunta on kohti parempaa koko ajan ja vuoden aikana tapaamani tapahtumajärjestäjät ovat olleet tyytyväistä ja haluavat tehdä yhteistyötä jatkossakin. Talvi on kuitenkin hiljaisempaa aikaa ja sen vuoksi pidän pienen tauon. Lähden entisen työnantajani avuksi hetkeksi, jotta saan taas keväällä pyörät pyörimään.

Kesän 2016 tilaisuuksista ja varauksista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostiin: hasiaudio@gmail.com, siellä olen linjoilla koko ajan.

Kiitos kesästä ja värikkäästä syksystä. Talvea odottaen…

T. Hasi

image