Hasin uutta instrumentaalimusiikkia tarjolla Patsaspuistossa Parikkalassa

Mystinen Ilta on uusin kappale joka kuullaan ensiesityksenä Parikkalan Patsaspuiston tapahtumassa 4.9.2015 klo 19.00 alkaen. Kappale on tehty erilaisilla syntetisaattoriohjelmilla melodiamatoksi joka kasvaa ja pienenee lähes kuusiminuuttisen esityksen aikana. Veijo Rönkkösen elämäntyönä valmistunut Patsaspuisto sai kesän aikana uutta nostetta kun se noteerattiin yhdeksi pelottavimmista puistoista maailmassa. Nyt syksyn pimetessä musiikilla, äänillä, valokuvilla ja valoefekteillä vaikutusta vielä lisätään. Tiedossa on jännittävä ilta.

Hasi tekee samalla uuden aluevaltauksen siirtymällä balladeista instrumentaaliprogeen. Esikuvina ovat omastakin vinyylihyllystä löytyvät Gentle Giant, Magma, Vangelis, Tangerine Dream ja Pekka Pohjola. Kuuntelin noita nuorempana paljonkin ja vaikutteita ovat antaneet myös Yes, Pink Floyd ja Genesis.

Mystisen illan jälkeen lokakuun lopussa alkaa keikkatauko Hasin ja HasiAudion osalta. Pienen tauon avulla on uusien tuulien vuoro. Jotta voi uudistua, on välillä otettava riskejä. Ideat lähtevät helpommin liikkeelle uusista kokemuksista. Musiikin saralla on loputtomasti vaihtoehtoja ja kaikkea ei ole vielä kuultu, vaikka klassikoita onkin hyllyt pulollaan (tai nykyisin pitää sanoa: dataa pullollaan).

Mystistä syksyn odotusta!

https://youtu.be/QyDs76mvkKc?si=eGUKbbqgf0Pl5m5O

t. Hasi

Jätä kommentti