Rakkauden tähden koko kesän

Hasi aloitti Rakkauden tähden -kiertueen Parikkalan alueella jo huhtikuussa (promootio tarkoituksessa) mm. Röksän kyläkaupassa, Kiipolan Työpajassa, LC:n kevätjuhlissa ja kesäillan laulajaisissa. Kappaleeni on otettu hyvin vastaan ja siksi päätin jatkaa kiertuetta koko kesän. Särkisalmen kyläyhdistyksen järjestämässä Avoimet Kylät-tapahtumassa 6.6.15 oli hieno sää ja kirpputoriväkeä runsaasti liikkeellä. Seuraavaksi juhannusaattona 19.6.15 Lohikontin laiturilla kokkoa ihailemassa, heinäkuussa 9.7.15 Papinniemen Campingin illassa, 17.7.15 Kovan Päivän Illan etkoilla Särkisalmen Baarin terassilla jne.

Kesä on erilaisten tapahtumien juhlaa ja niihin kuuluu ehdottomasti aito, elävä musiikki. Jo viime kesä todisti suomalaisten halun kuunnella musiikkia konserteissa, lavoilla, oopperajuhlilla ja terasseilla. Kaikkialla. 

Nautitaan tästä kesästä täysillä. HasiAudio on mukana tukemassa niin Hasin kuin monen tapahtumajärjestäjänkin äänentoistoa luonnollisella äänellään. Rakkaus antaa voimaa ja saa ihmeitä aikaan.

Hasin saat tilaisuuteesi numerosta 050-5541227. 

Ikimuistoista kesää kaikille,

t. Hasi