Arkikin on juhlaa.. Joulua odotellessa.

Kaksi uutta kappaletta putkahti YouTubeen: Luottamus, jossa on kuultavissa kunnon 70-luvun soundit sekä Arkikin on juhlaa, sähäkkää tämän päivän meininkiä höystettynä kasarilaulannalla.

Kumpikin laulu sai uuden nimen matkan varrella ja sovitukset ovat täysin erilaiset mitä tekohetkellä. Videototeutuksissa on tuttuja kuvia vuosien varrelta pitkin maailmaa. Musiikki on kasattu Applen GarageBandilla uudessa kodissamme. Luottamus on laulettu olohuoneessa, mutta Arkikin on juhlaa pitkästä aikaa vaatehuoneessa ( jossa on kaiuton tila ). Vaatehuoneeseen ei kuulu ulkoa autot eikä öljypoltin. Kun säätää lauluosuudella taustamelun poiston liian ylös, muuttuu laulu jotenkin kireäksi ja nasaaliksi… Luulen, että muutan vaatehuoneeseen tekniikan kanssa nauhoituspäivinä.

Materiaalia on vielä jäljellä nauhoitettavaksi. Seuraava biisi on oikeastaan jo rokahtavaa ja tempo nopeampi. Aseman Baariin kappale on tehty 2001 Kanarialla kun oltiin pieni pätkä töissä Apilaniitty-ravintolassa. Sittemmin värssyä on lainattu SunSkin hiihtomatkojen afterski-tilaisuuksiin, jopa Himoksen kauden päätösjuhliin, jossa sen olen kaksi kertaa kajauttanut ulkoterassilla. Voi olla, että kappaleen nauhoitus menee 2015 puolelle kun joulu kiireineen lähestyy vauhdilla.

HasiAudio pitää miehen kiireisenä jatkossakin. Äänentoistolaitteiden vuokraustoiminta ja juontotehtävät ovat mukavaa vastapainoa musiikin tekemiseen ja kodin muuton puuhasteluihin.

Kuva ohessa on viimeisimmältä promootiokeikalta.

IMG_1071.JPG