Mukavaa syksyä ja uusia kappaleita.

YouTubessa on nyt valmiina uusimmat kappaleet Vedä Minut Ylös ja Ikuinen Ystävyys. Molemmat on toteutettu Applen GarageBand ohjelmalla ja laulu on taltioitu iPadin millin kokoisella mikrofonilla laitteen sivussa… Studion virkaa on toimittanut kotitaloni varasto, jossa akustiikkaa lisää rekillinen talvitakkeja. Kappaleet kuten edellisetkin on ilmoitettu Teostolle hyvän herrasmiessopimuksen mukaisesti. Olenhan Teoston jäsen ja kannatan tekijänoikeuksia muutenkin. Tekniikkaa on testattu muutaman kerran Parikkalassa HasiAudion välineillä. Kuva: Kari Kosonen

IMG_1023.JPG

Uutta on tulossa. Kappale nimeltä Luottamus on testattu liveyleisön edessä ja heidän mielipiteen mukaisesti se valmistuu lopulliseen muotoonsa. Kiitos Riitat x 2 ja Juha arvokkaista vinkeistä. Tuo kappale oli alunperin toisen niminen työvaiheessa ja erilaisella b-osalla, mutta sai selkeyttä muutoksista. Rakkauslaulujen puolella on tulossa arkielämästäkin kertova Oma Rakkaani, jossa kuitenkin selvitään arjen haasteista. Videototeutus vie aikansa, mutta uusien kuvien myötä kertoo paremmin Hasin touhuista.

Keikat ovat pyörähtäneet liikkeelle ja samalla äänentoiston (HasiAudio) vuokraustoiminta, joten musiikki ja roudaus valtaavat päivät lähes kokonaan. Tätä on kauan odotettu ja haaveet toteutumassa. Ohessa kuva ”Poutalan keikalta” lokakuussa 2014. Kuvan on ottanut Juha Poutanen.

IMG_1013.JPG

Nautinnollisia hetkiä!
T. Hasi